Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
TM6 TM5

Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce

4.9 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

Pork Wellington

  • 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper
  • 80 g onions, quartered
  • 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
  • 200 g frozen green peas, defrosted
  • 20 g fresh parsley leaves
  • 20 g water
  • 320 g puff pastry (see tip)
  • 2 Tbsp breadcrumbs
  • 12 slices prosciutto
    of streaky bacon, cured and smoked
  • plain flour, for dusting
  • 1 medium egg, beaten

Champagne Sauce

  • 150 g whipping cream
  • 80 g onions, quartered
  • 10 g unsalted butter, diced
  • 150 g Champagne
    of white sparkling wine
  • 150 g water
  • 10 g cornflour
  • 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
    of 1 chicken stock cube (for 0.5 l)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2848.9 kJ / 680.9 kcal
Eiwitten
34.2 g
Koolhydraten
36.1 g
Vetten
42.3 g
Verzadigd vet
16.9 g
Vezels
3.3 g
Natrium
1523 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten