Compatibele versies
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 4 pinches ground black pepper
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- plain flour, for dusting
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
of streaky bacon, cured and smoked - 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream, cold
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
of white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 42.3 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1523 mg
Alternatieve recepten
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Bern-style Rösti (TM6)
40min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Bibimbap Burrito
45 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Strawberry Cheesecake Shots
15 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min