Compatibele versies
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
of streaky bacon, cured and smoked - plain flour, for dusting
- 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
of white sparkling wine - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 42.3 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1523 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Pork with Cider
55min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 Std.
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Family Chicken Galette
1h 55min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Ham and Leek Pies
1 Std. 50 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.