Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce

Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce

4.7 17 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

Pork Wellington
  • pork tenderloin (approx. 500 g)
    1
  • fine sea salt
    1 ¼ tsp
  • ground black pepper
    4 pinches
  • onions quartered
    80 g
  • unsalted butter plus 1 Tbsp
    20 g
  • frozen green peas defrosted
    200 g
  • fresh parsley leaves
    20 g
  • water
    20 g
  • puff pastry (see tip)
    320 g
  • breadcrumbs
    2 Tbsp
  • prosciutto
    12 slices
    streaky bacon, cured and smoked
  • plain flour for dusting
  • medium egg beaten
    1
Champagne Sauce
  • whipping cream
    150 g
  • onions quartered
    80 g
  • unsalted butter diced
    10 g
  • Champagne
    150 g
    white sparkling wine
  • water
    150 g
  • cornflour
    10 g
  • chicken stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1523 mg
Eiwitten 34.2 g
Calorieën 2848.9 kJ / 680.9 kcal
Vetten 42.3 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 16.9 g
Koolhydraten 36.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...