Compatibele versies
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3833 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1782 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Loaded Potato Waffle
50 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10 min
Herbes de Provence
5min
Waldorf Salad
15 min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1 godz.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min