Egg Salad in Crispy Easter Nests

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
12 pieces

Ingrediënten

Eggs
  • water to fill to 1 l mark
  • medium egg cold
    6
Easter Nests
  • unsalted butter for greasing
  • plain flour plus extra for flouring
    250 g
  • olive oil
    30 g
  • water
    120 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Egg Salad
  • fresh parsley leaves
    2 sprigs
  • shallot
    20 g
  • sour cream
    30 g
  • Dijon mustard
    10 g
  • mayonnaise
    10 g
  • white wine vinegar
    10 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • fresh chives (optioneel) for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 348.5 mg
Eiwitten 5.9 g
Calorieën 636.6 kJ / 152.2 kcal
Vetten 6.6 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 16.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...