Allergen-friendly Vegetable Stock Paste

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
500 g

Ingrediënten

  • carrots cut in pieces
    300 g
  • onions quartered
    150 g
  • tomatoes cut in pieces
    150 g
  • courgettes cut in pieces
    200 g
  • fresh mushrooms
    50 g
  • garlic clove
    1
  • dried bay leaf (optioneel)
    1
  • fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    120 g
  • olive oil
    1 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 500 g

Natrium 46781.1 mg
Eiwitten 12.8 g
Calorieën 1953.1 kJ / 466.8 kcal
Vetten 17 g
Vezels 27.1 g
Verzadigd vet 2.7 g
Koolhydraten 77.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...