Spiralized Roasted Root Vegetables

Spiralized Roasted Root Vegetables

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 portion

Ingrediënten

  • water to fill bowl halfway
  • turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    225 g
  • spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
    170 g
  • beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
    225 g
  • beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
    225 g
  • sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if
    necessary to fit the blade width
    170 g
  • potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
    225 g
  • garlic cloves
    3
  • shallot halved
    60 g
  • butter, unsalted in pieces
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • black pepper, ground
    1 tsp
  • thyme, fresh leaves only
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 383.4 mg
Eiwitten 2.6 g
Calorieën 583.6 kJ / 139.5 kcal
Vetten 6.3 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 19.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...