Apparaten en accessoires
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
carrots peeled, slender type, approx. 5 cm in diameter200 g
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
130.9 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1152 kJ /
274.3 kcal
Vetten
25.4 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
4.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Let's Spiralize
25 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4u. 45min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Geen beoordelingen
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30min
Tornado Potatoes
1u.
Kimchi risotto
25min
Soula's Spanakopita
1u. 35min
Beef pierogi
1u.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1u.
Sourdough Bread with Olives
5u. 20min
Spanakopita
2u. 10min
Mandarin Almond Cookies
50min