Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 17 ½ oz zucchini (approx. 2-3), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 3 garlic cloves
-
2
oz hot chili oil, to taste
of 2 oz chili crisp oil, to taste - 1 oz soy sauce, light
- ½ oz rice vinegar
- 1 scallion, thinly sliced on the bias, to garnish, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 538.3 kJ / 128.7 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 394.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
U.S. Digital Flipbook #2
2h
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35 min
French Toast Waffles
30min
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Geen beoordelingen
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Rainbow Yogurt Parfait
20 min
Matzah
30min
Shrimp Aguachile
15min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min