Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Slow-baked Quinces
- 1500 g water
- 800 g sugar
- 6 quinces, washed and halved
- 250 g blanched almonds
- 100 g freshly squeezed lemon juice
Cake
- 160 g sugar
- 125 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 medium egg
- 150 g self-raising flour
- 3 Tbsp strong brewed coffee
- ½ tsp baking powder
- icing sugar, for dusting
- cream, for serving
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus cream soup
30 min
Brutti ma buoni
4h 40min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Gazpacho
1h 15min
Rustic bread
2 godz.
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6 godz. 15 min
Olive oil, garlic and almond soup
5 min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Asparagus Stem Soup
55 min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min