Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Slow-baked Quinces
- 1500 g water
- 800 g sugar
- 6 quinces, washed and halved
- 250 g blanched almonds
- 100 g freshly squeezed lemon juice
Cake
- 160 g sugar
- 125 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 medium egg
- 150 g self-raising flour
- 3 Tbsp strong brewed coffee
- ½ tsp baking powder
- icing sugar, for dusting
- cream, for serving
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Cardamom and Rose Shortbread
1h 30min
Cardamom And Lime Syrup Cake
1h 35min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15 min.
Persian Love Cake
1h 15min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h