Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g almonds, peeled or unpeeled, as desired
- 200 g marzipan, cut in pieces
- 250 g unsalted butter, soft
- 200 g caster sugar
- 4 large eggs
- 300 g plain flour
- 50 g cornflour
- 50 g milk
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 400 g rhubarb, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1036 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Angela's Sticky Tea Bread
1 Std. 30 Min
Bara Brith
10h
Apple Parkin
1 godz. 40 min
Rhubarb Vanilla Flan
50 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Apple and Blackberry Pudding
1 Std. 15 Min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 Min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 Min
Gooseberry Curd
1h
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Mincemeat and Almond Tart
2 godz. 15 min