Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g almonds, peeled or unpeeled, as desired
- 200 g marzipan, cut in pieces
- 250 g unsalted butter, soft
- 200 g caster sugar
- 4 large eggs
- 300 g plain flour
- 50 g cornflour
- 50 g milk
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 400 g rhubarb, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1036 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Jamaican Ginger Cake
25u.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Gooseberry Curd
1h
Rhubarb Crumble
55 min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1h
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13 godz. 50 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Lavender Shortbread
1h