Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coffee and Chocolate Sponge
- 100 g espresso, brewed, milky (see tip)
- 130 g caster sugar
- 130 g light brown sugar
- 230 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 240 g spelt flour
- 1 ½ tsp baking powder
- 4 large eggs
- 30 g cocoa powder
Coffee and Chocolate Icing
- 280 g unsalted butter, soft
- 500 g icing sugar
- 3 tsp instant coffee, dissolved in 1 Tbsp boiling water then set aside to cool
- 150 g dark chocolate, small pieces or callets
- 70 g coffee beans, chocolate-coated, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2461 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 34.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sour Cherry and Coconut Cookies
35min
Chocolate Fudge Cake
1h
Carrot Cake
2h 30min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Strawberry White Chocolate Cookies
50min
Red Velvet Cake
1h 20min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1h 40min
Ultimate Chocolate Cake
2 Std. 15 Min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min
Chocolate Fudge Icing
5 Min
Cappuccino Cake
2h