Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coffee and Chocolate Sponge
- 100 g espresso, brewed, milky (see tip)
- 130 g caster sugar
- 130 g light brown sugar
- 230 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 240 g spelt flour
- 1 ½ tsp baking powder
- 4 large eggs
- 30 g cocoa powder
Coffee and Chocolate Icing
- 280 g unsalted butter, soft
- 500 g icing sugar
- 3 tsp instant coffee, dissolved in 1 Tbsp boiling water then set aside to cool
- 150 g dark chocolate, small pieces or callets
- 70 g coffee beans, chocolate-coated, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2461 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 34.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Orange Biscuits (No Added Sugar)
35min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Carrot and Apple Cake
1 Std. 30 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Chocolate Salami
4 Std. 5 Min
Lemon Bars
1h 45min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11h 30min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1 Std. 55 Min
Chocolate and Pear Cake
1 Std. 30 Min
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3h 45min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min