Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ombre Sponge
- 80 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 250 g caster sugar
- 4 egg whites, from large eggs
- 150 g milk
- 320 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp fine sea salt
- food colouring paste, pink, for sponge and icing
Ombre Icing
- 180 g milk
- ½ tsp fine sea salt
- 200 g vegetable shortening
- 1400 g icing sugar
- 1 ½ Tbsp natural vanilla extract
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3737 kJ / 893 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 167.1 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Velvet Cake
1h 20min
Chocolate icing (ganache)
20min
Chocolate Fudge Cake
1h
Vanilla Sponge Layer Cake
2h 35min
Sponge cake
1h 50min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 Std. 40 Min
Chocolate Porter Brownies
45 Min
Sponge Cake
1h 50min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30 min
Cake Pops
2h
Sugar icing
5min
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min