Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil, for greasing
-
¾
tsp dried instant yeast
of 7 g fresh yeast, crumbled - 5 g sugar
- 1620 g water
-
395
g strong white bread flour
of manitoba flour - 260 g pasta flour (see tip)
- 12 g fine sea salt
- 1 - 2 Tbsp fine semolina, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2581 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 127 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Cottage Loaf
3h 30min
White Finger Rolls
3h 30min
Focaccia
3 Std.
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Fresh Pasta Dough
1h
Pizza Dough
1h
Tomato Focaccia
3 Std.
Pitta Bread
2 Std.
Baguettes
3h 45min
Croissants
12h