Apparaten en accessoires
Egg Free Pasta
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
4 portions
Ingrediënten
-
semolina, durum wheat250 g
-
pasta flour plus extra for dusting150 g
-
water cold, plus extra for cooking pasta150 g
-
fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta1 pinch
-
olive oil2 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1701 kJ /
406 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
74 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
VEGAN BASICS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Vanilla Ice Cream
12u.
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1u. 35min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2u. 30min
Three-milk Cake
2u.
Iranian Barbari
2u. 30min
Allergen Free Breakfast Cereal
30min
Cheesecake Ice Cream
6u. 20min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Sourdough Rye
51u. 10min
Mushroom-filled Buns
1u. 20min
Fresh Pasta Dough
1u.
Sourdough-style Loaf
122u. 45min