Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g semolina, durum wheat
- 150 g pasta flour, plus extra for dusting
- 150 g water, cold, plus extra for cooking pasta
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 2 Tbsp olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wholemeal Flour Tortillas
1 godz.
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12 Std.
Plain yoghurt
14 Std.
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Soya Yoghurt
12h 10min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8 godz. 30 min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 godz. 20 min
Lebanese Spiced Flatbread
3 godz. 20 min
Herb Butter Flatbreads
35 λεπτ.
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40 min