Apparaten en accessoires
Raspberry Dacquoise
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
Dacquoise Layer
-
caster sugar170 g
-
plain flour20 g
-
ground almonds90 g
-
egg whites from approx. 3 large eggs100 g
Crème pâtissière
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from large eggs3
-
milk250 g
-
cornflour30 g
-
caster sugar70 g
-
double cream cold250 g
-
fresh raspberries small500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
1790 kJ /
428 kcal
Vetten
25 g
Koolhydraten
42.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Berries
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Strawberry champagne cake
3u. 10min
Vanilla Yoghurt
13u.
Mississippi Mud Pie
2u. 20min
Choux Pastry
2u.
Whipped Cream
10min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4u. 30min
Empress Rice with Crème Anglaise
2u.
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Baked Vanilla Cheesecake
13u. 25min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1u. 30min