
Apparaten en accessoires
Neapolitan
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
20 pieces
Ingrediënten
White fondant (see tip)
-
sugar300 g
-
water100 g
Vanilla biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
natural vanilla extract10 g
-
plain flour70 g
-
cornflour (starch)30 g
Chocolate biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
plain flour50 g
-
cornflour (starch)30 g
-
cocoa powder, unsweetened20 g
Ganache
-
dark chocolate, 70% cocoa solids250 g
-
cream, min. 30% fat200 g
To finish
-
water to be adjusted according to weight of fondant30 g
-
chocolate sprinkles50 g
Voeding per 1 piece
Calorieën
283 kcal /
1188 kJ
Eiwitten
5.1 g
Vetten
10.9 g
Koolhydraten
40.4 g
Vezels
2.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Treat Yourself
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland