Apparaten en accessoires
Neapolitan
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
20 pieces
Ingrediënten
White fondant (see tip)
-
sugar300 g
-
water100 g
Vanilla biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
natural vanilla extract10 g
-
plain flour70 g
-
cornstarch30 g
Chocolate biscuit
-
eggs4
-
sugar120 g
-
plain flour50 g
-
cornstarch30 g
-
cocoa powder, unsweetened20 g
Ganache
-
dark chocolate, 70% cocoa solids250 g
-
cream, min. 30% fat200 g
To finish
-
water to be adjusted according to weight of fondant30 g
-
50 g coloured sprinkleschocolate sprinkles50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
1188 kJ /
283 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
40.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Treat Yourself
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Lace Cookies with Nutella
30 Min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 Std.
Pinsa
29 Std.
Spelt bread
1 Std. 45 Min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 Min
Fruit nectar
10 Min
Umali
1 Std. 25 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Vampire Juice
20 Min
Triple layer bundt cake
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min