Apparaten en accessoires
Sun-Dried Tomato Tapenade
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
300 g
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
sun-dried tomatoes in oil110 g
-
fresh basil leaves50 g
-
pine nuts toasted70 g
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
dried chilli flakes to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil6 - 8 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Natrium
1907.9 mg
Eiwitten
45.5 g
Calorieën
7606.5 kJ /
1818 kcal
Vetten
158 g
Vezels
17.4 g
Verzadigd vet
26.7 g
Koolhydraten
78 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Marinades
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Edamame and Spinach Dip
5min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Butter Board with Spinach Pesto
15min
Tahini and Beetroot Dip
1u. 15min
Beetroot Salad
10min
Guacamole
5min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Red Pesto
10min
Beetroot Houmous
15min
Carrot and Coconut Salad
5min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min