Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Slow-cooked Beef Short Rib
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g shallot, halved
- 35 g leek, white part only
- 35 g sunflower oil
- 250 g beef meat pieces, sinew free
- 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
- 1200 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water (optioneel)
Beetroot Purée
- 150 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g red wine
- 80 g beetroot juice
- 10 g apple cider vinegar
- 10 g caster sugar
Cippolini Onions
- 1000 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g salt
-
3
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
of spring onions, large, white bulb only
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5212 kJ / 1245.7 kcal
- Eiwitten
- 53.6 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 102.5 g
- Verzadigd vet
- 46.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2262.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Geen beoordelingen
Suet pastry with thyme
25 Min
Creamy Vanilla Ice Cream
10 Std. 30 Min
Spaghetti Carbonara
25 Min
Penne with Mussels
2u. 5min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 Min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min