Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée

Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée

3.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 10u. 30min
2 portions

Ingrediënten

Slow-cooked Beef Short Rib
  • carrot peeled, cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • shallot halved
    20 g
  • leek white part only
    35 g
  • sunflower oil
    35 g
  • beef meat pieces, sinew free
    250 g
  • beef short ribs (2 x 200 g pieces)
    400 g
  • water
    1200 g
  • cornflour (optioneel) mixed with 1 tsp water
    1 tsp
Beetroot Purée
  • raw beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • red wine
    20 g
  • beetroot juice
    80 g
  • apple cider vinegar
    10 g
  • caster sugar
    10 g
Cippolini Onions
  • water
    1000 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • salt
    10 g
  • cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
    3
    spring onions, large, white bulb only
Serving
  • sunflower oil
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Natrium 2262.6 mg
Eiwitten 53.6 g
Calorieën 5212 kJ / 1245.7 kcal
Vetten 102.5 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 46.8 g
Koolhydraten 25.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...