Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Slow-cooked Beef Short Rib
- 50 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g shallot, halved
- 35 g leek, white part only
- 35 g sunflower oil
- 250 g beef meat pieces, sinew free
- 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
- 1200 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water (optioneel)
Beetroot Purée
- 150 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 20 g red wine
- 80 g beetroot juice
- 10 g apple cider vinegar
- 10 g caster sugar
Cippolini Onions
- 1000 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g salt
-
3
cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
of spring onions, large, white bulb only
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5212 kJ / 1245.7 kcal
- Eiwitten
- 53.6 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 102.5 g
- Verzadigd vet
- 46.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2262.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 Std. 15 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Pulled Pork Burgers
4j 50 mnt
French Onion Soup (TM6)
1h
Celeriac Remoulade (TM6)
Geen beoordelingen
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Best Basic Houmous
5 Min