Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 140.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40 Min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Asparagus risotto
40 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20u. 15min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Pear and blue cheese risotto
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min