Beetroot risotto

Beetroot risotto

3.8 84 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
    2
  • fresh dill leaves only, for garnishing
    2 sprigs
  • red onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • Arborio rice
    300 g
  • white wine
    50 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water
    700 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 ½ tbsp
  • goats cheese to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 140.4 mg
Eiwitten 9.8 g
Calorieën 1531.5 kJ / 364.6 kcal
Vetten 3.3 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 68.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...