Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 140.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Figs with spiced custard and nougat cream
40min
Asparagus risotto
40min
Ratatouille
40min
Pea and garden mint fritters
25min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Asparagus and saffron risotto
35min