Apparaten en accessoires
Beetroot risotto
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
140.4 mg
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
1531.5 kJ /
364.6 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
68.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Risotto verde
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Minestrone
40 Min
Beetroot soup (gut health)
40 Min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min