Beetroot risotto
TM6 TM5

Beetroot risotto

3.7 (70 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
  • 150 g red onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 300 g Arborio rice
  • 50 g white wine
  • 20 g balsamic vinegar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 700 g water
  • 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • goats cheese, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1531.5 kJ / 364.6 kcal
Eiwitten
9.8 g
Koolhydraten
68.1 g
Vetten
3.3 g
Verzadigd vet
2.1 g
Vezels
5.5 g
Natrium
140.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten