Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, for garnishing
- 150 g red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g Arborio rice
- 50 g white wine
- 20 g balsamic vinegar
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- goats cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1531.5 kJ / 364.6 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 140.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Mashed pea and corn slice
40min
Pea and garden mint fritters
25 min
Asparagus risotto
40min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Risotto verde
45min
Salmon and fennel risotto
30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min