Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 190 g water
- 50 g hemp seeds (see Tips)
- 175 g wholemeal spelt flour
- 175 g white spelt flour
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- 2 tsp baking powder
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 731.7 kJ / 174.2 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 174.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Green onion flatbreads
55 Min
Spelt bread rolls
1 Std. 45 Min
Flour tortillas
1u. 10min
Falafel with beetroot hommus
20min
Fresh pasta dough
1u.
Dairy free tzatziki
24h 5 min
Gluten free flatbreads
40min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 Std. 50 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Mick's ciabatta rolls
21h 20 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Wholegrain scones
30min