Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raspberry coulis
- 200 g fresh raspberries or frozen
- 100 g caster sugar
- 20 g freshly squeezed lemon juice
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
Raspberry cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained
- 500 g fresh mixed berries, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
Alternatieve recepten
Mixed berry pavlova stack
5hod. 30min
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min
Whipped cream
15 Min
Frozen mojito cheesecake
24u. 25min
CADA (Fresh muesli)
10 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24u. 25min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Strawberry and meringue semifreddo
12 Std. 15 Min
Lemon meringue cupcakes
1 Std. 30 Min
"To die for" mini pavlovas
2 Std. 40 Min
Pavlova
6 Std.
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min