Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raspberry coulis
- 200 g fresh raspberries or frozen
- 100 g caster sugar
- 20 g freshly squeezed lemon juice
Pavlova
- 330 g white sugar
- 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
- 1 pinch cream of tartar
- 1 tsp white vinegar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp cornflour
Raspberry cream
- 600 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained
- 500 g fresh mixed berries, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1451 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11.4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 90.4 mg
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Grilled Fish with Mango Sambal
Geen beoordelingen
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Traditional crème brûlée
25h