Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 jalapeño chillies, trimmed and cut into halves
- 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 1 garlic clove
- 4 cos lettuce leaves (approx. 80 g)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 1 avocado (ripe), flesh only
- 70 g mayonnaise (see Tips)
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 643.9 kJ / 153.3 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 332.2 mg
Alternatieve recepten
Leek and smoked salmon dip
55min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Avocado dressing
10 min
Smashed pea and bean dip
30 Min
Beetroot salad
10 min
Spiced nut clusters
35 Min
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2 godz. 15 min
Quick beetroot relish
40 Min
Tuna dip
15min