Compatibele versies
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blackberry vinegar snow
- 5 gelatine leaves, silver
- 180 g water, plus extra to soak
- 40 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 250 g fresh blackberries
Burnt tahini custard
- 500 g thickened cream
- 100 g honey
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g tahini
- 5 gelatine leaves, silver
- water, to soak
Poached quinces
- 850 g water
- 150 g red wine
- 400 g caster sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 3 star anise
- 2 cinnamon quills
- 2 whole cloves
- 2 dried bay leaves
- 2 whole black peppercorns
- 2 quinces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2560.2 kJ / 611.9 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 52.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50hod. 15min
Nut butter dressing
5 min
Basil pesto
10 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Hommus
15 min
Stewed fruit compote
55 min
Spiced pear jam and chorizo
1u. 35min
Pecan, apple and carrot pudding
1u.
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Whipped egg whites
10 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h