Compatibele versies
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blackberry vinegar snow
- 5 gelatine leaves, silver
- 180 g water, plus extra to soak
- 40 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 250 g fresh blackberries
Burnt tahini custard
- 500 g thickened cream
- 100 g honey
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g tahini
- 5 gelatine leaves, silver
- water, to soak
Poached quinces
- 850 g water
- 150 g red wine
- 400 g caster sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 3 star anise
- 2 cinnamon quills
- 2 whole cloves
- 2 dried bay leaves
- 2 whole black peppercorns
- 2 quinces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2560.2 kJ / 611.9 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 52.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55 min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Nut butter dressing
5 dk
Vegan almond dip
5 dk
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 dk
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Traditional hommus
25h 5 min