Apparaten en accessoires
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 25min
8 portions
Ingrediënten
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
52.8 mg
Eiwitten
7.1 g
Calorieën
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraten
80.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cashew spread (10-12 months)
5min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6u. 10min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Cauliflower flammkuchen
1u.
Coconut chia custard tarts (gut health)
1u. 30min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Mini Gugelhupf bundts
2u.
Dark chocolate pecan bites
1u. 5min
Pepita almond Florentines
1u.
Mango sago pudding
35min