Apparaten en accessoires
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 25min
8 portions
Ingrediënten
Blackberry vinegar snow
-
gelatine leaves silver5
-
water plus extra to soak180 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sugar60 g
-
fresh blackberries250 g
Burnt tahini custard
-
thickened cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
tahini60 g
-
gelatine leaves silver5
-
water to soak
Poached quinces
-
water850 g
-
red wine150 g
-
caster sugar400 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
star anise3
-
cinnamon quills2
-
whole cloves2
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns2
-
quinces2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
52.8 mg
Eiwitten
7.1 g
Calorieën
2560.2 kJ /
611.9 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraten
80.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cypriot grain salad
45min
Colourful quinoa salad
40min
Torta caprese (flourless almond cake)
2u.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Lemon and thyme mocktail
1u.
White bean dip with chimichurri
15min
One whole cauliflower
45min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1u. 50min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1u. 50min
Chevre (Matthew Kenney)
22u. 5min
Coconut matcha panna cotta
3u. 50min
Roasted carrot dip
1u.