Compatibele versies
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blackberry vinegar snow
- 5 gelatine leaves, silver
- 180 g water, plus extra to soak
- 40 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 250 g fresh blackberries
Burnt tahini custard
- 500 g thickened cream
- 100 g honey
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g tahini
- 5 gelatine leaves, silver
- water, to soak
Poached quinces
- 850 g water
- 150 g red wine
- 400 g caster sugar
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 3 star anise
- 2 cinnamon quills
- 2 whole cloves
- 2 dried bay leaves
- 2 whole black peppercorns
- 2 quinces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2560.2 kJ / 611.9 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 80.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 52.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gwinganna mushroom pâté
20min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Pickled fruit
744h 45 min.
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Kvass fermented beetroot salad
168 godz. 15 min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Basic nut butter
30 min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min
Berry chia jam
3 godz. 15 min
Orange and almond cake
2h 20min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.