Apparaten en accessoires
Vegan Eggplant Massaman Curry
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
yellow onions quartered4 oz
-
raw unsalted peanuts1 oz
-
long red chili deseeded, cut into pieces1
-
olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
water16 oz
-
eggplant cubed (½ in.)17 ½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
corn starch1 oz
-
Thai massaman curry paste1 oz
-
coconut milk5 oz
-
agave syrup½ oz
-
canned garbanzo beans drained9 oz
-
frozen green bean3 ½ oz
-
fresh button mushrooms sliced3 ½ oz
-
cilantro to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1138.7 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
1807.6 kJ /
432 kcal
Vetten
24.9 g
Vezels
11.1 g
Verzadigd vet
7.6 g
Koolhydraten
41.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 Min
Orange Julius
5 Min
Margarita
10 Min
Coconut Dhal
25 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Keine Bewertungen
Brown Sugar Syrup
20 Min
Squid Ink Pasta
1 Std.
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 Std.
Kalamata Tapenade
5 Min
Mexican Creamed Corn
30 Min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30 Std.