Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g extra virgin olive oil
- 15 g parsley, fresh, leaves only
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 garlic cloves
- 1 sprig rosemary, fresh, leaves only
- 1 tsp thyme, fresh, leaves only
- 1 tsp oregano, dried
- 60 g red wine vinegar
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried red chilli flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 404 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gut Immunity Shot
5min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 Min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Lemon Garlic White Rice
35min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Beer Marinade
10 Min
Cutter Fermented Onions
72 Std. 30 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 Std. 15 Min
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min