Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g extra virgin olive oil
- 15 g parsley, fresh, leaves only
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 4 garlic cloves
- 1 sprig rosemary, fresh, leaves only
- 1 tsp thyme, fresh, leaves only
- 1 tsp oregano, dried
- 60 g red wine vinegar
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried red chilli flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 404 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Pickled Red Onions
1h 50 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 Min
Italian sandwich Rolls
2 Std. 45 Min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Basil Peach Sorbet
10 Min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 Min