Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 225 g pancetta, diced
- 225 g tomato sauce
- 225 g vegetable stock
- 45 g molasses
- 30 g dark brown sugar
- 30 g Dijon mustard
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp salt
-
½
tsp dried sage leaf
of ½ tsp ground fennel seeds - ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried red chilli flakes, to taste
- 3 cans cannellini beans (425 ml cans), drained
- 1 - 2 sprigs thyme, fresh, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593.2 kJ / 380.8 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 669.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veggie Loaded Pasta Sauce
30min
Smooth cauliflower soup
50min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Geen beoordelingen
Apple Nut Bread
Geen beoordelingen
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 Std. 20 Min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 Std. 40 Min
Baked Beans with Maple Syrup
31h 5min
Italian "Baked" Beans
1 Std. 15 Min
Vanilla Madeleines
1 Std. 30 Min
Basic Soup Purée
45min