Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 225 g pancetta, diced
- 225 g tomato sauce
- 225 g vegetable stock
- 45 g molasses
- 30 g dark brown sugar
- 30 g Dijon mustard
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp salt
-
½
tsp dried sage leaf
of ½ tsp ground fennel seeds - ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried red chilli flakes, to taste
- 3 cans cannellini beans (425 ml cans), drained
- 1 - 2 sprigs thyme, fresh, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593.2 kJ / 380.8 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 669.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex Red Rice
1h
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Tex-Mex Bowl
50 min
15-minute noodles
15 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Pizza sauce
30min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Nut bolognese
35min