Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 225 g pancetta, diced
- 225 g tomato sauce
- 225 g vegetable stock
- 45 g molasses
- 30 g dark brown sugar
- 30 g Dijon mustard
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp salt
-
½
tsp dried sage leaf
of ½ tsp ground fennel seeds - ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried red chilli flakes, to taste
- 3 cans cannellini beans (425 ml cans), drained
- 1 - 2 sprigs thyme, fresh, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593.2 kJ / 380.8 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 669.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30 min
Pizza Waffles
1h 15min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 Min
Vegetarian Pizza (TM6)
1h 40min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30 min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 phút
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Basic Quinoa
35min