Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
- 600 g water
- 570 g potatoes, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 3 garlic cloves, halved
- 15 g extra virgin olive oil
- 200 g onions, cut in wedges
- ½ jalapeño pepper, destemmed and deseeded
- ½ tsp salt
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
- 4 eggs, large
- green onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084.9 kJ / 498.3 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 32.7 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 779.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Spanish Rice
35min
Lemon Rice
15min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Shoofly Cake
1 godz. 45 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Tomato and Feta Pasta
50min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Butternut Squash Ravioli Soup
35min