Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 300 g plain flour
- ½ tsp fine salt
- 150 g butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 1 egg yolk
- 50 g water, ice cold
Filling
- 200 g Gouda cheese or any other medium-hard cheese, cut into pieces
- 150 g cooked ham, cut into pieces
- 200 g double cream
- 4 eggs
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 ½ tsp fine salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 400 g leeks, sliced in rounds (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 81 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
45 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Kimchi risotto
25min
Yoghurt dressing
5 min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Ninguna valoración
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 Min
Chicken in peach sauce
40 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Mushroom tart
50 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.