Apparaten en accessoires
Quiche Lorraine
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
8 slices
Ingrediënten
-
Gruyère cheese (optioneel) cut in pieces (2 cm)50 g
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
unsalted butter chilled, diced, plus extra for greasing75 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
bacon cubes200 g
-
medium eggs4
-
milk50 g
-
100 g creamcrème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Eiwitten
13 g
Calorieën
1215 kJ /
290 kcal
Vetten
19 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hot Cross Buns
3u. 50min
Shortcrust Pastry
5min
Lemon Meringue Pie
2u. 30min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Quiche Lorraine
50min
Custard
15min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1u. 40min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Lemon Drizzle Madeleines
4u. 45min
Lemon meringue tart
2u. 30min
Onion Focaccia
3u. 20min
Cheese Scones
20min