Apparaten en accessoires
Quiche Lorraine
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
8 slices
Ingrediënten
-
Gruyère cheese (optioneel) cut in pieces (2 cm)50 g
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
unsalted butter chilled, diced, plus extra for greasing75 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
bacon cubes200 g
-
medium eggs4
-
milk50 g
-
100 g creamcrème fraîche100 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Eiwitten
13 g
Calorieën
1215 kJ /
290 kcal
Vetten
19 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Quiche Lorraine
50min
Lasagne Bolognese
2u. 30min
Sweet Shortcrust Pastry
1u. 50min
Shortcrust Pastry
5min
Quick Cheese Soufflés
45min
Béchamel Sauce
15min
Quick Puff Pastry
1u. 20min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1u. 40min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2u. 15min
Dauphinoise Potatoes
50min