Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
Pastry
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 75 g unsalted butter, chilled, diced, plus extra for greasing
- ½ tsp fine sea salt
- 50 g water
Filling
- 200 g bacon cubes
- 4 medium eggs
- 50 g milk
-
100
g crème fraîche
of 100 g cream - ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Shortcrust pastry
5 Min
Mince Pies
1 Std. 10 Min
Quiche Lorraine
50min
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Chocolate Bourbons
45min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Caramel Parfait
7h
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Hot Cross Buns
3h 50min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 Min