Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
Pastry
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 75 g unsalted butter, chilled, diced, plus extra for greasing
- ½ tsp fine sea salt
- 50 g water
Filling
- 200 g bacon cubes
- 4 medium eggs
- 50 g milk
-
100
g crème fraîche
of 100 g cream - ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1215 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Lemon meringue tart
2h 30min
Quick cheese soufflés
45min
Béchamel Sauce
15 Min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Quiche Lorraine
50min
Tomato Pie
3 Std.
Shortcrust pastry
5min
Quick Cheese Soufflés
45min
Béchamel Sauce
15 Min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4h