Apparaten en accessoires
Polenta, mandarin and almond cake
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
12 portions
Ingrediënten
-
320 g oranges, small, unpeeledmandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almond220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1865 kJ /
444 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
31.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gluten-free Baking
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
DIY fruit dippers
35min
Caramel Brownies
1u. 20min
Frozen Coconut Lime Cake
8u. 25min
Plum slice
1u. 30min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1u. 25min
Chicken pastilla
1u. 10min
Pasta "alla Norma"
50min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1u.
Chocolate cake
45min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3u. 15min