Apparaten en accessoires
Polenta, mandarin and almond cake
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
12 portions
Ingrediënten
-
320 g oranges, small, unpeeledmandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almond220 g
-
caster sugar220 g
-
unsalted butter softened250 g
-
eggs3
-
cornmeal, coarse170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1865 kJ /
444 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
31.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gluten-free Baking
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Key Lime Pie
4u. 40min
Keto lemon curd
10min
Celery leaf gremolata
5min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Tempered Chocolate
40min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2u. 30min
Pumpkin tahini smash
40min
Vegan Cheese Wheel
1u. 50min
Feijoa crumble slice
1u. 5min
Buckwheat Crêpes
30min
Chocolate sauce
20min
Lentil loaf
1u. 55min