Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g plain flour
- 200 g quinoa, cooked (cooked weight, see tip)
- 1 tsp poppy seeds
- 3 tsp dried fennel seeds
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp sugar
- 50 g unsalted butter, diced
- 330 g milk
- 2 Tbsp sumac, for sprinkling
- 2 tsp coarse sea salt, for sprinkling
- 2 Tbsp vegetable oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 449 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crunchy Granola
2 godz.
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Keine Bewertungen
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2h 15 min
Pea Gazpacho
4h 15min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Five-seed bread
1h 50 min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 Std. 35 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Edamame and Spinach Dip
5 Min