Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g plain flour
- 200 g quinoa, cooked (cooked weight, see tip)
- 1 tsp poppy seeds
- 3 tsp dried fennel seeds
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp sugar
- 50 g unsalted butter, diced
- 330 g milk
- 2 Tbsp sumac, for sprinkling
- 2 tsp coarse sea salt, for sprinkling
- 2 Tbsp vegetable oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 449 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lebanese Spiced Flatbread
3h 20min
Middle Eastern Brunch
1h 20min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Pear Frangipane
1h 30min
Chaat masala
10 min
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25h 20 min
Red Pesto
10 min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15 min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min
Ghee
2h 10 min