Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
Dough
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g sun-dried tomatoes
- 130 g water
- 100 g milk
- 1 tsp sugar
- 25 g fresh yeast, crumbled
- 500 g flour
- 40 g olive oil
- 1 ½ tsp salt
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Assembly
- 1 tbsp olive oil, for greasing
- 2 tbsp breadcrumbs, for sprinkling
- 50 g pesto rosso
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 235.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Chiffon Cake
1h 15 min
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h
Sikil Pak (Pepita Dip)
25min
Spaghetti one bowl-ognese
40 min
Pineapple and Apple Chutney
55min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Geen beoordelingen
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10 min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15 min
Chickpea and carrot dip
15 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h