Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
Dough
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g sun-dried tomatoes
- 130 g water
- 100 g milk
- 1 tsp sugar
- 25 g fresh yeast, crumbled
- 500 g flour
- 40 g olive oil
- 1 ½ tsp salt
Eggs
- 6 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Assembly
- 1 tbsp olive oil, for greasing
- 2 tbsp breadcrumbs, for sprinkling
- 50 g pesto rosso
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 235.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berry Liqueur
25min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Pizza Mummy
1 Std. 20 Min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 Std. 20 Min
Black tahini banana bread
1 Std. 20 Min
Stout Beer Ice Cream Float
Geen beoordelingen
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 godz. 15 min
Cranberry Almond Financier
1 Std.
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Mandarin Almond Cookies
50 Min
Vegan Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min