Vegetable-topped bread

Vegetable-topped bread

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

Dough
  • extra virgin olive oil plus a little extra for greasing the baking tray
    50 g
  • water
    100 g
  • lard
    50 g
  • fresh yeast
    20 g
  • flour
    300 g
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    1 pinch
Vegetable topping
  • red pepper cut into pieces
    100 g
  • green pepper cut into pieces
    100 g
  • onion cut into pieces
    100 g
  • courgette unpeeled and cut into pieces
    100 g
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • salt
    2 tsp
  • paprika
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6.8 g
Calorieën 2081 kJ / 497 kcal
Vetten 34.3 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 38.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...