Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g extra virgin olive oil, plus a little extra for greasing the baking tray
- 100 g water
- 50 g lard
- 20 g fresh yeast
- 300 g flour
- 1 tsp salt
- 1 pinch sugar
Vegetable topping
- 100 g red pepper, cut into pieces
- 100 g green pepper, cut into pieces
- 100 g onion, cut into pieces
- 100 g courgette, unpeeled and cut into pieces
- 100 g extra virgin olive oil
- 2 tsp salt
- 1 tbsp paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2081 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Granola Bars (Ben) Metric
1h 10min
Plain yoghurt in Varoma
12h
Strawberry jam
1 Std. 5 Min
Ratatouille
40 min
Chopped vegetable salad
10 Min
Swedish carrot slice
2 Std.
Hot dogs
35 min
Porridge with fresh fruit
15min
Spinach and tomato quiche
1 Std. 45 Min