Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 300 g short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)
- 5 slices fresh ginger
- 5 slices fresh galangal
- ⅘ tsp rock salt
- 2 tbsp beetroot juice (see tips)
- 2 tbsp carrot juice (see tips)
- 2 tbsp spinach juice (see tips)
- 3 tbsp olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Green Dyed Eggs
55 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 godz. 10 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Warm cabbage dish
15 min