Apparaten en accessoires
Tri-Colour Ginger Rice
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
5 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1213 kJ /
290 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Pineapple parcels
1u.
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1u. 50min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Vegan Tangzhong Bread
3u. 5min
Chocolate nougat bars
2u. 30min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Soy milk
24u. 30min
Millet Cakes
1u. 5min
Red bean ice cream
29u. 50min
Banh bao (steamed pork buns)
2u. 45min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1u. 50min