Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 300 g short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)
- 5 slices fresh ginger
- 5 slices fresh galangal
- ⅘ tsp rock salt
- 2 tbsp beetroot juice (see tips)
- 2 tbsp carrot juice (see tips)
- 2 tbsp spinach juice (see tips)
- 3 tbsp olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 Std. 35 Min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25 min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
Geen beoordelingen
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10hod. 15min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2 Std.
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Vegetable liquid stock (TM5)
3j 15 mnt
Finely Ground Sesame
5min
Tom Yum Paste
45 Min
Pumpkin Kaya
35 Min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26h 5min