Apparaten en accessoires
Tri-Colour Ginger Rice
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
5 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
1213 kJ /
290 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min
Pink smoothie bowl with coconut and pecans
10 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Lemongrass Tempeh
1 Std. 15 Min
Rye loaf
40 Min
Marzipan bites
45 Min
Vegetable Juice
30 Min
Avocado Ice Cream
4 Std. 15 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Banana tofu ice cream
10 Min
Avocado coconut ice cream
12 Std. 10 Min
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9 Std. 40 Min