Apparaten en accessoires
Vegan Tangzhong Bread
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 5min
12 slices
Ingrediënten
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
137 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
937 kJ /
224 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simply PreClean
5 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1u. 30min
Peanut Milk
5min
Soy Milk
1u. 35min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2u. 25min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1u. 55min
Cashew-Vanilla Yogurt
16u.
Key Lime Madeleines
2u. 35min
Date and Orange Spread
40min
Mango yoghurt ice cream
12u.
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1u. 20min
Killer Toast
2u.