Apparaten en accessoires
Vegan Tangzhong Bread
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 5min
12 slices
Ingrediënten
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
137 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
937 kJ /
224 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simply PreClean
5 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2sa 35 dk
Pineapple Cheese Braid
3sa 30 dk
Sea Salt Caramel Cookies
24sa 50 dk
Evaporated Milk
2sa 5 dk
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1sa 35 dk
Soy Yogurt
11sa 30 dk
Heat-Treated Eggs
20 dk
Tri-Colour Ginger Rice
45 dk
Pumpkin Kaya
35 dk
Millet Cakes
1sa 5 dk
Vegan Parmesan
15 dk
Hokkaido Milk Loaf
4sa 20 dk