Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
of 1 oz yellow onion, cut in wedges -
8
oz sirloin steak, trimmed, cubed (1 in.), dried with paper towels
of 8 oz tri-tip steak, trimmed, cubed (1 in.), dried with paper towels
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1059 kJ / 253.5 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 60 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ground Meat
35min
Sous-Vide Salmon
1h
Slow Cooked Oxtail
8 Std. 20 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sautéing Chicken Strips
15min
Browning Pork Cubes
15min
Browning Beef Strips
15min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Browned beef cubes (medium)
15min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen