Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz red onions, cut into pieces, plus extra to garnish
- 4 oz cilantro, leaves and tender stems, plus extra to garnish
- 3 oz fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 1 oz fish sauce
- 1 oz sesame oil
- 1 oz soy sauce
- 30 oz water
- 34 oz chicken breasts, skinless, boneless, organic
- 6 stalks fresh lemongrass, bruised with back of knife and cut into pieces (1 in.)
- 1 - 3 ears of corn, cut into rounds (1 in.)
- fresh red chilies, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 734 mg
Alternatieve recepten
Korean Beef Sauté
1h 25min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2h 5 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Curry Fish
35min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Egg Drop Soup
45min
Steamed Whole Fish
45min
Tom Yum Goong
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min