Apparaten en accessoires
Umami Soup
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
siu bak choy300 g
-
dried shiitake mushrooms4
-
dried Brazillian mushrooms8
-
raw cashew nuts150 g
-
3-booster powder (see tips)2 tbsp
-
Chinese red dates pitted10 g
-
rock salt½ tsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
950 kJ /
227 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
19 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Stir-Fried Vegetables
15min
Stir-fried vegetables
10min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Soy Milk (Metric)
1u. 35min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Yasai Yaki
25min
Chickpea Sundal
6u. 45min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1u. 15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Egg Drop Soup
45min