Compatibele versies
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Ninguna valoración
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1h 15min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Seven Spice Chicken with Rice
35 min
Chawanmushi
1h 15min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Brodet (Fish stew)
1h 15min