Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables

Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • water
    600 g
  • garlic cloves (approx. 5 g total)
    2
  • ground cayenne pepper
    ¼ - ½ tsp
    2 fresh green cayenne chillies, (approx. 6-8 cm long), deseeded
  • fresh coriander plus extra to garnish
    50 g
  • fresh baby spinach
    100 g
    100 g fresh spinach, large leaves roughly chopped
  • olive oil
    40 g
  • salt
    1 tsp
  • white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
    600 g
  • potatoes new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
    400 g
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
    4 tsp
    10 g cornstarch
  • sugar
    1 tsp
  • freshly ground pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • lemon juice
    2 tsp
  • carrots cut in slices (1 cm thick)
    200 g
  • broccoli florets cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • Greek yoghurt
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 36 g
Calorieën 1830 kJ / 437 kcal
Vetten 18 g
Vezels 5.9 g
Koolhydraten 28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...