
Compatibele versies
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
-
¼ - ½
tsp ground cayenne pepper
of 2 fresh green cayenne chillies (approx. 6-8 cm long), deseeded - 50 g fresh coriander plus extra to garnish
-
100
g fresh baby spinach
of 100 g fresh spinach large leaves roughly chopped - 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
-
4
tsp chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
of 10 g cornflour (starch) - 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets cut in pieces (3 cm)
- 250 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 437 kcal / 1830 kJ
- Eiwitten
- 36 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vezels
- 5.9 g