Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
slices sourdough bread, roughly torn
of 2 slices gluten free bread (e.g. Genius Bread), roughly torn - 1 lemon, thin peelings of skin, plus slices for serving
- 15 g fresh flat-leaf parsley, cut in pieces
- 520 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces
- 1 large egg
- 1 tsp fine sea salt
-
1
Tbsp ghee
of 1 Tbsp coconut oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1061 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 15.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Bern-style Rösti (TM5)
40 Min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Seafood Risotto
40 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min