Wild Salmon Fishcakes

Wild Salmon Fishcakes

3.8 22 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • sourdough bread roughly torn
    2 slices
    2 slices gluten free bread, (e.g. Genius Bread), roughly torn
  • lemon thin peelings of skin, plus slices for serving
    1
  • fresh flat-leaf parsley cut in pieces
    15 g
  • fresh salmon fillets skinless, cut in pieces
    520 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ghee
    1 Tbsp
    1 Tbsp coconut oil

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 22 g
Calorieën 1061 kJ / 254 kcal
Vetten 15.2 g
Koolhydraten 7.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...