Compatibele versies
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 80 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Salsa Brava
10min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Orange and Poppy Seed Yoghurt Dressing
5min
Quick Cheese Soufflés
45min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaise Sauce
15min