Compatibele versies
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 80 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Pears in red wine
3h 20 min
Almond Tuiles
1h 30min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Quick Cheese Soufflés
45min
Steak tartare
10min
Pear Frangipane
1h 30min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Pissaladière
1h 30min
Floating islands
40min
Provençal tart
1 Std. 15 Min
Caipirinha
5min