Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia

Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 20u. 45min
6 portions

Ingrediënten

Gnudi
  • ricotta cheese
    1000 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    150 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • ground nutmeg freshly ground (see tip)
    1 tsp
  • fine semolina for dusting
Sage Butter
  • unsalted butter diced
    150 g
  • fresh sage leaves
    20
  • lemon finely grated zest only
    ½
  • toasted pine nuts
    50 g
  • water for cooking gnudi
  • fine sea salt
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Eiwitten 66 g
Calorieën 4477 kJ / 1077 kcal
Vetten 80 g
Koolhydraten 21.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...