
Compatibele versies
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg freshly ground (see tip)
- fine semolina for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1077 kcal / 4477 kJ
- Eiwitten
- 66 g
- Vetten
- 80 g
- Koolhydraten
- 21.4 g