Compatibele versies
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnudi
- 1000 g ricotta cheese
-
150
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
- fine semolina, for dusting
Sage Butter
- 150 g unsalted butter, diced
- 20 fresh sage leaves
- ½ lemon, finely grated zest only
- 50 g toasted pine nuts
- water, for cooking gnudi
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4477 kJ / 1077 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 80 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Barbecue Sauce
20 min
Crème Fraîche Ice Cream with Salted Caramel
12h
Sicilian Caponata
30min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Geen beoordelingen
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Creamy Avocado Dip
10 min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min