Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz carrots (approx. 3-4 carrots) peeled, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 2 oz white onions, peeled and cut into pieces (approx. ¼ large onion)
- 1 oz oil, plus extra to fry
- 3 ½ oz salted butter, plus extra to grease
- 7 oz all-purpose flour, plus extra for breading
- 17 ½ oz whole milk
- 1 pinch ground nutmeg, to taste
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 3 large eggs
-
5 ½
oz bread crumbs, for breading (see Tip)
of 5 ½ oz panko - parsley leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 937 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic Quiche Lorraine
2 Std. 45 Min
Cheddar Biscuits
20min
Rice Crispy Treat Pizza
25min
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Cheesy Veggie Squares
40min
Black and White Cookies
2h
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Chicken and Rice Patties
1h
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Birthday Cake
2h
Quinoa Patties
1h
Deviled Eggs
20min