Compatibele versies
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 300 g wheat flour
- 160 g unsalted butter, soft, cut in pieces
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, cut in halves
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 egg yolks
- 200 g sausage meat
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2327.3 kJ / 557.3 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Berry marshmallow slice
2h 30 min
Sugar-free layered lamingtons
55min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Blackberry Mojito
1h 45 min
Beef and beer pie
1h 40min
Milk bread
2h 20min
Onion Focaccia
3h 20min
Peppers stuffed with salted cod brandade
Geen beoordelingen
Leek quiche
1h 45 min
Apricot yoghurt dip with curry
10 Min
Cocoa Steamed Buns
3 Std.