Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)

Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)

3.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

Shortcrust pastry
  • wheat flour
    300 g
  • unsalted butter soft, cut in pieces
    160 g
  • salt
    ½ tsp
  • water
    50 g
Filling
  • garlic cloves
    2
  • shallots cut in halves
    2
  • parsley leaves only
    10 sprigs
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • egg yolks
    2
  • sausage meat
    200 g
  • potatoes cut in slices (0.5 cm)
    400 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 557.3 kcal / 2327.3 kJ
Eiwitten 14.7 g
Vetten 33.3 g
Koolhydraten 48.7 g
Vezels 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...