
Apparaten en accessoires
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
557.3 kcal /
2327.3 kJ
Eiwitten
14.7 g
Vetten
33.3 g
Koolhydraten
48.7 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal