Compatibele versies
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 300 g wheat flour
- 160 g unsalted butter, soft, cut in pieces
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, cut in halves
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 egg yolks
- 200 g sausage meat
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2327.3 kJ / 557.3 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Pork pies
2h 20min
Grape bakewell tart
1u. 20min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Wholemeal pide
1u. 35min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Beef and beer pie
1u. 40min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 Min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1u. 35min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 Min
Sugar and Spice Cookies (Metric)
1u. 40min