Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 150 g water
- 350 g flour
- 1 egg
- 25 g milk powder
- 30 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
King fish filling
- 600 g white fish fillet, skinless, boneless (e.g. kingfish), cut into cubes
- 50 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp salt
- 50 g tamarind paste
- 50 g hot water
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 2 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp vegetable oil
- 300 g tomatoes, cut into quarters
- 1 tsp sugar
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 1 tbsp dried chilli flakes, adjust to taste
Assembly and baking
- vegetable oil, for greasing
- flour, for dusting
- 50 g toasted pine nuts
- 1 egg, lightly beaten with 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2498 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 24.8 g
Alternatieve recepten
Indian Pilaf Rice
1 Std.
Crème Caramel
3h 50min
Orange Currant Cookies
1 Std.
Crème Caramel (Flan)
3 Std.
Chocolate Bread and Butter Pudding
1 Std.
Orange Zest Pie
2h
Tres Leches Cupcakes
45min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1 Std. 25 Min
Cheesy Milk Rolls
35min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2h 15min
Pan-Fried Pork Buns
1 Std. 30 Min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h