Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Korma Paste
- 20 g coriander seeds
- 80 g cumin seeds
- 20 g garam masala
- 60 g desiccated coconut
- 100 g blanched almonds
- 20 g fine sea salt
- 80 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 160 g vegetable oil
- 150 g tomato purée
- 80 g fresh red chillies
- 5 garlic cloves
- 2 bunches fresh coriander, in pieces, plus extra leaves for serving
Curry
- 100 g onions, quartered
- 10 g vegetable oil
- 80 g raisins
- 440 g tinned chopped tomatoes
- 1000 g braising steak, cut in pieces (3 cm)
- 50 g coconut cream
- 40 g natural yoghurt, plus extra for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3351 kJ / 801 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Lamb Rogan Josh
1hod. 45min
Lamb korma
4h
Lamb Korma
4h
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Butter Chicken
50 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Chicken Saag
50 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min