Beef Rendang

4.2 44 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
4 portions

Ingrediënten

  • peanut oil
    1 Tbsp
  • stewing steak cut in pieces (3 cm)
    1000 g
    beef topside, cut in pieces (3 cm)
  • coriander seeds
    5 g
  • cumin seeds
    5 g
  • dried fennel seeds
    5 g
  • fine sea salt
    10 g
  • black peppercorns
    5 g
  • onions quartered
    240 g
  • garlic cloves
    4
  • fresh lemon grass white part only, cut in pieces
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • fresh red chillies halved, deseeded
    4
  • water
    50 g
  • coconut cream
    800 g
  • tamarind paste
    1 Tbsp
  • fresh coriander leaves only
    ½ bunch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1243.3 mg
Eiwitten 62.4 g
Calorieën 3676.6 kJ / 878.7 kcal
Vetten 57.5 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 43.3 g
Koolhydraten 31.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...