Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus 2 Tbsp
- 600 g braising steak, diced (2 cm)
- 2 Tbsp Madras curry powder
- 50 g tomato purée
- 300 g water, or enough to cover meat
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp meat stock paste, crumbled - 2 Tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 982.1 kJ / 234.7 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 298.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Lamb Korma
4 godz.
Cape Malay Chicken Curry
1h
Chicken Garam Masala
50 min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Jungli Laal Maas
5h
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Madras Curry Powder
5min