Apparaten en accessoires
Cape Malay Chicken Curry
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions halved60 g
-
sunflower oil30 g
-
cloves3
-
long red chilli halved, deseeded and sliced1
-
ground cinnamon to taste½ - ¾ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cardamom to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
ground white pepper to taste½ - 1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tsp
-
mango chutney2 Tbsp
-
water250 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
floury potatoes peeled, cut in bite-size pieces500 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in bite-size pieces600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
40 g
Calorieën
1496 kJ /
358 kcal
Vetten
9 g
Vezels
3.7 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
South African
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Prawn Bhuna
30 Min
Lamb Korma
4 Std.
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Beef Korma
2 Std. 25 Min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Butter Chicken
50 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 Std. 40 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min