Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- vegetable oil, for greasing
- 350 g basmati rice, washed and drained
- 700 g water, boiling
- 100 g onions, quartered
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 Kashmiri dried chillies
- 4 cloves, whole
- 1 cinnamon stick
- 4 cardamom pods
- 6 black peppercorns
- 1 tsp cumin seeds
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, diced (2.5 cm)
- 150 g ripe tomatoes, quartered
- 120 g plain yoghurt
- 2 tsp fine sea salt
- 5 g fresh coriander leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 16.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Lamb Keema with Peas
1h
Chicken Saag
50 min
Chicken in Yoghurt
1h
Chicken Jalfrezi
1h
Pork Vindaloo
4h
Cape Malay Chicken Curry
1h
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Prawn Bhuna
30 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min