Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ tbsp black peppercorns
- ¼ tbsp cumin seeds
- 1 tbsp coriander seeds
- 4 cardamom pods
- 4 cloves
- 1 cinnamon stick (5 cm length), cut into 3
- 6 dried chillies, deseeded
- 50 g water
- 50 g garlic cloves
- 60 g shallots
- 15 g fresh galangal (lengkuas), cut in slices (0.5 cm)
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 10 g shrimp paste (belacan)
- 80 g cooking oil
- 10 g rock salt
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 4883 kJ / 1167 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 90 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 29 g
- Natrium
- 4030 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai red curry paste
15 Min
Thai Massaman Curry Paste
25 Min
Korma spice blend
5min
Thai red curry paste
10 Min
Chicken korma with cashews
30 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Beef Rendang
2h 30min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Madras curry powder
15 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Madras Curry Powder
5min