Apparaten en accessoires
Thai Massaman Curry Paste
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
1 jar
Ingrediënten
-
black peppercorns¼ tbsp
-
cumin seeds¼ tbsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
cardamom pods4
-
cloves4
-
cinnamon stick (5 cm length), cut into 31
-
dried chillies deseeded6
-
water50 g
-
garlic cloves50 g
-
shallots60 g
-
fresh galangal (lengkuas) cut in slices (0.5 cm)15 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
cooking oil80 g
-
rock salt10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
4030 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
4883 kJ /
1167 kcal
Vetten
90 g
Vezels
29 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
89 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Sri Lankan red beef curry
1u. 40min
Lamb saag
1u. 30min
Thai red curry paste
15min
Thai green curry paste
10min
Madras curry powder
15min
Chicken tikka masala
1u. 10min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Beef madras
1u. 30min
Quick massaman beef curry
40min
Thai Green Curry Paste
15min
Bhuna gosht
1u. 20min
Thai red chicken curry
30min