Apparaten en accessoires
Cranberry and rosemary chutney
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 jars
Ingrediënten
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Eiwitten
2 g
Calorieën
3922 kJ /
936 kcal
Vetten
3 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
227 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Homemade Gifts
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Rosemary salt
24u. 5min
Olive and fennel grissini
25u. 30min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1u. 25min
Frozen Yoghurt Bark
Geen beoordelingen
Lemon and caper aioli
15min
Chili Jelly
1u. 40min
Peanut Brittle
1u. 30min
Olive Spread
5min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Chocolate Salami
4u. 5min
Caramelised red onion chutney
24u.
Rosemary and sea salt crackers
35min